Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd

DANVO BAKERIES

Danvo Bakeries is een ondernemend familiebedrijf die ruimte geeft aan innovatie, trends en zijn oorsprong heeft in het Brabantse land. Vanuit onze locatie in Riel (nabij Tilburg) werken wij dagelijks, met een modern en uitgebreid machinepark, om de mooiste (voorgebakken) broodproducten te produceren voor onze klanten. Zowel vanuit de productie als vanuit de Broodstudio, onze test- en ontwikkellocatie, trachten wij met onze passie en vakmanschap onze klanten te inspireren op het gebied van brood.

Danvo heeft een zevental kerneigenschappen die als een rode draad door het bedrijf lopen. Dit zijn:

1. Klant- & kwaliteitgericht.
2. Voedselveilig produceren volgens de laatste eisen.
3. Creëren van een prettige werkomgeving waar met aanstekelijk enthousiasme gewerkt wordt; met respect voor elkaar.
4. Op kennis en feiten gebaseerd, gecombineerd met vakmanschap.
5. Naleven van wetgeving en regels; met een hoog ethisch moraal.
6. Efficiënt en kostenbewust.
7. Ondernemerschap.

Past jouw karakter bij deze eigenschappen en wil jij graag werken in de heerlijke wereld van DANVO Bakeries? Bekijk dan eens de openstaande vacatures.

 

Vacatures

Bakkerij Manager

Wil jij deel uitmaken van de ambitieuze groei plannen van de ‘Creators of Bread’? Ben jij die ervaren en gedreven manager die samen met jouw team de productielocatie in Riel de komende jaren verder laat ontwikkelen?

Operator Bakkerij

In de functie van operator ben je verantwoordelijk voor het functioneren van de productielijn, met als doel het produceren van broodproducten, welke voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en rendement.

Productiemedewerker Bakkerij

Werk jij graag in een bakkerij met de geur van vers gebakken brood? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever Danvo Bakeries uit Riel(nabij Tilburg) zijn wij op zoek naar een fulltime Productiemedewerker.

Bakker

Heb jij een passie voor brood, kan jij overweg met machines en kun jij zelfstandig bakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Danvo uit de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime bakker.

Studentenbaan Schoonmaak / Facilitaire Dienst

Kun jij wel een extra zakcentje gebruiken naast je studie en wil jij werken in de een heerlijke omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Danvo Bakeries uit Riel zijn wij op zoek naar een student voor de facilitaire dienst / schoonmaak.

Inpak medewerker

Werk jij graag in een bakkerij met de geur van vers gebakken brood en heb jij graag de controle? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever Danvo Bakeries uit Riel(nabij Tilburg) zijn wij op zoek naar een fulltime Inpak medewerker.

Kwaliteitsmedewerker

Werk jij graag in een bakkerij met de geur van vers gebakken brood en staat kwaliteit hoog in het vaandel bij jou? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever Danvo Bakeries uit Riel(nabij Tilburg) zijn wij op zoek naar een fulltime Kwaliteitsmedewerker.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.