Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd

We Are Elho

Elho is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van kunststof plantenbakken gevestigd in Tilburg. In 51 jaar groeide het uit tot marktleider in Europa en een bedrijf waarbij ze innovatief zijn en leven van verandering. Daarom zoeken ze mensen met een drive, die net zo dol zijn op hun werk als wij. Om hierbij te helpen ondersteunt Job Investment het logistieke en productie proces. We zijn dan ook dagelijks op zoek naar nieuwe medewerker. Denk daarbij aan orderpickers, packers, reachtruckchauffeurs, etc.

Lijkt het je leuk om te werken bij Elho? Ben jij betrokken, gemotiveerd, flexibel en creatief en denk je dat je een goede versterking bent voor het team? Solliciteer dan snel of bel naar 074-7113712.

Vacatures

Packer

Vanwege aankomende drukte bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar gedreven packers. De werkzaamheden zijn het sorteren, inpakken, assembleren, ompakken, uitpakken, samenvoegen van goederen, stickeren, sealen, wegen, stapelen en testen van goederen.

Logistiek Medewerker

Je bent als logistiek medewerker werkzaam binnen de afdeling expeditie waarbij je verantwoordelijk bent voor het laden en lossen en verdelen van goederen met behulp van een elektrische pompwagen

Orderpicker

Je bent als orderpicker werkzaam binnen de afdeling logistiek waarbij je verantwoordelijk bent voor het verzamelen van goederen in het magazijn aan de hand van een orderverzamelformulier of een scanner.

Reachtruck Chauffeur

Je bent als reachtruckchauffeur werkzaam binnen het magazijn waarbij je verantwoordelijk bent voor het interne transport van goederen; zoals ontvangst-, in opslag brengen-, orderpicken-, en verzend klaar maken van goederen.

Productiemedewerker

Kun jij fysiek werk verrichten en bij jij op zoek naar een uitdagende productiebaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Elho uit Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime productiemedewerker (5-ploegen).

Medewerker Support & Fairs

Ben jij representatief, beheers jij de Poolse taal en op zoek naar een uitdagende baan! Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Elho uit Tilburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker support en Fairs.

Belt-Operator

Ben jij een natuurlijke leider en weet jij in een hectisch omgeving de rust te vinden? Dan zoeken wij jou! Voor ELHO uit Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime Belt Side Operator.

Receptioniste (Tijdelijk)

Zit jij ook het liefste op het terras en wil jij graag af en toe het rondje kunnen betalen? Wij zijn op zoek naar een topper die op zoek is naar een tijdelijke uitdaging (3 maanden) als fulltime receptioniste in de regio Tilburg.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.