Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd

Bouwgroep Moonen is een bouwbedrijf actief in de woningbouw, commercieel vastgoed, renovatie, onderhoud en beheer. Het bedrijf kent een uitstekende staat vast dienst waar korte lijnen en een efficiënte organisatie zorgen dat Bouwgroep Moonen snel en flexibel op de wensen van zowel klanten als medewerkers kan inspelen.

Belangrijke pijlers voor het succes van Bouwgroep Moonen zijn samen te vatten in twee woorden: betrokken en betrouwbaar.

Bouwgroep Moonen heeft naast de traditionele aannemersrol ook de kennis en kunde heeft om ideeën van klanten volledig te begeleiden van plan tot en met de oplevering. Of het nu gaat om utiliteitsbouw of woningbouw, of om complete nieuwbouw, een ingrijpende verbouwing of renovatie; Door vakmanschap en mensenwerk staat samenwerking met Bouwgroep Moonen garant vakwerk.

Het bedrijf biedt voor de medewerkers naast een goede werksfeer en teamwork ook goede arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Om het bedrijf verder te laten groeien zijn zij op zoek naar nieuwe aanpakkers. Kom jij het team versterken?

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Moonen Bouwgroep, laat het ons dan weten! Solliciteer hieronder of bel naar 073-7113712 voor alle mogelijkheden.

Vacatures

Strategisch Inkoper Bouw

Haal jij er voldoening uit om het inkoopproces te optimaliseren en heb jij graag contact met leveranciers? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever Bouwgroep Moonen zijn wij op zoek naar een fulltime Strategisch Inkoper.

Werkvoorbereider Bouw

Heb jij ervaring als werkvoorbereider en heb jij affiniteit met de bouw? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever Bouwgroep Moonen zijn wij op zoek naar een fulltime Werkvoorbereider.

Timmerman

Heb jij ervaring als Timmerman en wil jij werken in de bouw? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever Bouwgroep Moonen zijn wij op zoek naar een fulltime Timmerman 1. Bouwgroep Moonen is een bouwgroep gericht op duurzaam bouwen, zowel aan de bebouwde omgeving als aan relaties met alle stakeholders.

Metselaar 2

Heb jij ervaring met metselen en wil jij werken in de bouw? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever Bouwgroep Moonen zijn wij op zoek naar een fulltime Metselaar 2. Bouwgroep Moonen is een bouwgroep gericht op duurzaam bouwen, zowel aan de bebouwde omgeving als aan relaties met alle stakeholders.

Metselaar 1

Heb jij VCA Basis en wil jij werken in de bouw? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever Bouwgroep Moonen zijn wij op zoek naar een fulltime Metselaar 1. Bouwgroep Moonen is een bouwgroep gericht op duurzaam bouwen, zowel aan de bebouwde omgeving als aan relaties met alle stakeholders.

Calculator Bouw

Heb jij een scherp oog voor kosten, kwaliteit en planning en affiniteit met de bouwwereld? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever Bouwgroep Moonen zijn wij op zoek naar een fulltime Calculator.

Werkvoorbereider BIM

Heb jij ervaring als werkvoorbereider en en kennis van BIM? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever Bouwgroep Moonen zijn wij op zoek naar een fulltime Werkvoorbereider met BIM kennis.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.