Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
Slide background

Over Spierings Mobile Cranes

Spierings heeft de torenkraan op wielen gezet en bedacht zo het beste van twee werelden. We weten allemaal dat de torenkraan de kraan der kranen is. Spierings wist dat ook en zag het als een uitdaging om juist met die torenkraan aan de haal te gaan en ‘m brutaal op wielen te zetten. Want het enige dat een torenkraan beter kan maken, is een partij wielen eronder. Haal het maximale uit een kraan. Spierings Mobile Cranes heeft dan ook een duidelijke groeiambitie en daarom zijn zij op zoek naar nieuwe medewerkers. Lift jij met ons mee to the max?

Vacatures

Manager QSE

Heb jij kennis van kwaliteitssystemen, een grote passie voor werktuigbouwkunde en ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar jij tot grote hoogte kan stijgen? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar een Manager QSE.

Spuiter

Kun jij goed zelfstandig werken en heb jij ervaring in het voorbewerken en spuiten van producten? Dan is deze vacature geschikt voor jou! Wij zijn op zoek naar een fulltime Spuiter voor Spierings Mobile Cranes.

Technisch Tekenaar

Weet jij alles van 3-D tekenen, heb jij een sterk oog voor detail en wil jij werken voor een van de meest innovatieve bedrijven van Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes zijn wij voor de afdeling Research en Development zijn wij op zoek naar een Technisch tekenaar.

Schadehersteller

Heb jij minimaal één jaar ervaring als schadehersteller en wil jij werken voor een van de meest innovatieve bedrijven van Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes zijn wij op zoek naar een Schadehersteller.

Werkvoorbereider / Planner

Wil jij bouwen aan de kraan der kranen en heb jij kennis van bewerkingstechnieken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar een fulltime werkvoorbereider / planner.

Structural Engineer

Ben jij een teamplayer met oog voor detail en heb jij een grote passie voor voertuigtechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes zijn wij op zoek naar structural engineer.

1ste Lijns Service Medewerker

Beschik jij over een goed technisch inzicht en ben jij resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Oss zijn wij op zoek naar een 1ste Lijns Service Medewerker.

2de Lijns Servicedesk Engineer

Hebben besturingstechnieken geen geheimen voor jou en kun jij resultaatgericht werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes zijn wij op zoek naar een fulltime 2de Lijns Servicedesk Engineer.

Technisch Instructeur

Heb jij het talent om mensen op een gemakkelijke manier instructies uit te leggen en ben jij stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar een fulltime technisch instructeur.

Service Engineer

Ben jij zelfstandig, heb jij goede kennis van elektrotechniek en kun jij lassen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar fulltime service engineers.

MIG - MAG Lasser

Ben jij niet bang en beschik jij over goede technische kennis? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar fulltime MIG-MAG lassers.

Constructiebankwerker / Samensteller

Ben jij technisch en kun jij vanaf tekening werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar fulltime constructiebankwerkers / samenstellers.

Revisie- en Service Monteur

Ben jij zelfstandig, heb jij goede kennis van elektrotechniek en kun jij lassen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar fulltime service en revisie monteurs.

Medewerker Voormontage Trucks

Heb jij ervaring als assemblage medewerker en heb jij twee rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker voormontage trucks.

Monteur Elektro

Heb jij kennis van techniek en lijkt het jou een gave uitdaging om de besturingstechniek van onze torenkranen in te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes zijn wij op zoek naar een elektromonteur.

Monteur Trucks

Ben jij technisch, flexibel en heb jij gevoel voor techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar een monteur trucks. Daarbij werk je voornamelijk aan het onderstel van de torenkraan.

Assemblage Monteur

Ben jij oplossingsgericht, flexibel en heb jij “sleutelervaring”? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar een fulltime assemblage monteur.

Voorbewerker Onderdelen

Heb jij minimaal één jaar ervaring als voorbewerker en wil jij werken voor een van de meest innovatieve bedrijven van Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes zijn wij op zoek naar een Voorbewerker Onderdelen.

Monteur Bovenframes, Masten en Gieken

Ben jij technisch en heb jij kennis van werktuigbouwkunde en mechatronica? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Spierings Mobile Cranes uit Oss zijn wij op zoek naar fulltime monteurs voor de bovenframes, masten en gieken.

Data-Entry Medewerker Administratie

Heb jij snelle vingers, ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om administratieve werkzaamheden te verrichten? Spierings Mobile Cranes uit Oss is op zoek naar een enthousiaste collega voor de vacature van Data-Entry Administratie Medewerker.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.