Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
Slide background

SPS

 

SPS B.V. is een producent en leverancier van verf en sierpleister en aanverwante producten. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten voor de doe-het zelver- en professional. Naast een private label voor de doe-hetzelf markt en professional, timmert het bedrijf, zowel nationaal als internationaal, succesvol aan de weg met de merken SPS en Finess. Flexibiliteit, hoge klantgerichtheid, een uitstekende relatie en samenwerking met onze partners staan hoog in ons vaandel. De cultuur is samen te vatten als no-nonsense, informeel en collegiaal. Er is veel ruimte en waardering voor eigen initiatief en de besluitvormingslijnen zijn kort. Met ongeveer 180 enthousiaste medewerkers werken wij hard om onze stevige marktpositie verder uit te bouwen.

De werving van kandidaten voor de genoemde vacatures wordt verzorgd door Job Investment. Je eerste contact zal dan ook plaatsvinden met een recruiter Job Investment. Interesse? Solliciteren kan door een mail te sturen naar solliciteren@jobinvestment.nl of bel voor meer informatie naar 073-7113712.

Vacatures

Magazijnmedewerker

Heb jij ervaring in een magazijn, ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een baan voor langere tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor SPS uit Den Bosch zijn wij per direct op zoek naar magazijnmedewerkers.

Productiemedewerker

Heb jij ervaring in een productieomgeving, ben jij nauwkeurig en op zoek naar een uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor SPS uit Den Bosch zijn wij per direct op zoek naar een productiemedewerker/ menger.

Medewerker Customer Service

Ben jij thuis in de verschillende vormen van communicatie? Kun jij klanten correct informeren en adviseren? Handel jij alle telefonische en schriftelijke orders naar tevredenheid van de klant af? Dan hebben wij een geschikte vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een fulltime Medewerker Customer Service. ​

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.