Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
Slide background

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. De industrieën aan welke zij leveren omvatten o.a. farma, specialty chemicaliën, voedingsingrediënten en logistiek.

CurTec biedt werkgelegenheid aan 130 medewerkers en heeft vestigingen in 6 landen. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in 1991 door een verzelfstandiging ontstaan uit het voormalige Curver Plastics en is gevestigd in Rijen (NL).

Veiligheid en kwaliteit hebben de hoogste prioriteit bij CurTec en zijn de motor voor de betrokkenheid van onze medewerkers en de constante verbetering van arbeidsomstandigheden en werkmethoden. Betrouwbaarheid (doen wat afgesproken is) bepaalt in grote mate de tevredenheid van onze klanten en het succes van ons bedrijf.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij CurTec, laat het ons dan weten! Mail je CV met foto naar hrm@curtec.com of bel voor meer informatie over een vacature naar  +31 088 808 2000.

Bekijk hieronder de bedrijfsvideo van CurTec

Vacatures

Orderprocessor

Heb jij ervaring met het verwerken van orders, ben jij stressbestendig en kun jij goed overweg met ERP systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een fulltime orderprocessor.

Marketing Manager

Ben jij een marketeer in hart en nieren, heb jij ervaring in een internationale B2B omgeving en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een fulltime marketing manager.

Operator 3-ploegen

Heb jij ervaring met productiemachines en ben jij een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een fulltime Operator (3-ploegen).

Assemblagemedewerker

Ben jij een aanpakker, heb jij goede computervaardigheden en kun je goed overweg in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een fulltime assemblagemedewerker.

Bijbaan / studentenbaan onderhoudsmedewerker

Ben jij flexibel, nauwkeurig ben jij beschikbaar op zaterdagochtend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar studenten/mensen die op zoek zijn naar een bijbaan als onderhoudsmedewerker (4 uur p.w.).

Medewerker Kwaliteit

Heb jij kennis van plastics, heb jij de nodige technische kennis en ben jij op zoek naar een uitdagende job bij een innovatief bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker kwaliteit.

Hoofd Inkoop

Kun jij praten als brugman en weet jij daarmee de inkoopkosten zoveel mogelijk beperken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec Nederland zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker Hoofd Inkoop.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.