Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
Slide background

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. De industrieën aan welke zij leveren omvatten o.a. farma, specialty chemicaliën, voedingsingrediënten en logistiek.

CurTec biedt werkgelegenheid aan 130 medewerkers en heeft vestigingen in 6 landen. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in 1991 door een verzelfstandiging ontstaan uit het voormalige Curver Plastics en is gevestigd in Rijen (NL).

Veiligheid en kwaliteit hebben de hoogste prioriteit bij CurTec en zijn de motor voor de betrokkenheid van onze medewerkers en de constante verbetering van arbeidsomstandigheden en werkmethoden. Betrouwbaarheid (doen wat afgesproken is) bepaalt in grote mate de tevredenheid van onze klanten en het succes van ons bedrijf.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij CurTec, laat het ons dan weten! Mail je CV met foto naar hrm@curtec.com of bel voor meer informatie over een vacature naar  +31 088 808 2000.

Bekijk hieronder de bedrijfsvideo van CurTec

Vacatures

Procesoperator (Leerling)

Beschik jij over analytische vaardigheden, heb jij ervaring binnen een productieomgeving en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een Procesoperator (in opleiding).

Productontwikkelaar

Ben jij creatief en heb jij ervaring als productontwikkelaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een fulltime productontwikkelaar.

Operator 3-ploegen

Heb jij ervaring met productiemachines en ben jij een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een fulltime Operator (3-ploegen).