Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
Slide background

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. De industrieën aan welke zij leveren omvatten o.a. farma, specialty chemicaliën, voedingsingrediënten en logistiek.

CurTec biedt werkgelegenheid aan 130 medewerkers en heeft vestigingen in 6 landen. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in 1991 door een verzelfstandiging ontstaan uit het voormalige Curver Plastics en is gevestigd in Rijen (NL).

Veiligheid en kwaliteit hebben de hoogste prioriteit bij CurTec en zijn de motor voor de betrokkenheid van onze medewerkers en de constante verbetering van arbeidsomstandigheden en werkmethoden. Betrouwbaarheid (doen wat afgesproken is) bepaalt in grote mate de tevredenheid van onze klanten en het succes van ons bedrijf.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij CurTec, solliciteer dan op een van onderstaande functies. Wil je meer informatie? Bel naar  +31 088 808 2000.

Bekijk hieronder de bedrijfsvideo van CurTec

Vacatures

Productiemedewerker

Ben jij een aanpakker, heb jij goede computervaardigheden en kun je goed overweg in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een fulltime Productiemedewerker.

Bijbaan / studentenbaan onderhoudsmedewerker

Ben jij flexibel, nauwkeurig ben jij beschikbaar op zaterdagochtend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar studenten/mensen die op zoek zijn naar een bijbaan als onderhoudsmedewerker (4 uur p.w.).

Operator 3-ploegen

Heb jij ervaring met productiemachines en ben jij een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een fulltime Operator (3-ploegen). Onze opdrachtgever is een high performance bedrijf binnen de kunststofindustrie.

Medewerker Secretariaat

Wil jij een parttime functie waarin jij fungeert als secretariële ondersteuning? Ben jij de persoon met een vlotte pen en bewezen ervaring met schriftelijke communicatie? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Curtec Nederland B.V. is op zoek naar een parttime Medewerker Secretariaat.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.