Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
Slide background

Over Tobroco-Giant

TOBROCO Machines is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO Machines een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 36 verschillende modellen in 40 landen, ontworpen en gebouwd door een team van ruim 200 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland.

Dankzij de state-of-the-art technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceerd.

Vacatures

Teamleider Logistiek

Heb jij een brede technische kennis en ervaring met Lean en 5S? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime Teamleider Logistiek.

Allround Medewerker Expeditie

Beschik jij over ruimtelijk inzicht en haal jij er voldoening uit om een vrachtwagen zo optimaal mogelijk in te richten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime Allround Medewerker Expeditie.

Assemblage Monteur Dagdienst / 2-Ploegen

Ben jij handig en wil jij werken bij het beste MKB bedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tobroco in Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar fulltime assemblage monteurs in dagdienst of 2-ploegen.

Inkoper

Heb jij overtuigingskracht en heb jij kennis van ERP-systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime inkoper.

Logistiek Medewerker TOBROCO-GIANT

Ben jij gestructureerd, gemotiveerd en heb jij kennis en of ervaring in/van het magazijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk zijn wij op zoek naar een fulltime Logistiek Medewerker.

Teamleider Lasserij

Ben jij handig en wil jij werken bij het beste MKB bedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tobroco in Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Teamleider Lasserij.

Kwaliteitsmanager

Heb jij twee rechterhanden en ben jij op zoek naar een baan waar deze goed van pas komen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime kwaliteitsmanager. TOBROCO-GIANT is de fabrikant van...

Teamleider Assemblage Dagdienst / 2-Ploegen

Wil jij leiding geven in een technische omgeving en durf jij wel een uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime teamleider assemblage dagdienst of 2-ploegen.

Productmanager

Heb jij verstand van productmanagement en heeft de agrarische markt geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime productmanager.

Medewerker Voormontage Frames

Altijd al willen werken aan de modernste (land)bouw machines en heb jij twee rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tobroco uit Oisterwijk zijn wij op zoek naar een Monteur Voormontage Frames.

Eindcontroleur Productie en Assemblage

Ben jij kwaliteitsbewust en heb goede kennis van WTB? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een eindcontroleur productie en assemblage.

Constructiebankwerker / Lasser

Ben jij handig met een lasapparaat en heeft mechaniek en elektro geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een Constructiebankwerker/ Lasser (MIG/MAG).

Hoofd Productie TOBROCO-GIANT

Wil jij leiding geven in een productie omgeving en durf jij wel een uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime hoofd productie.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegeven worden opgeslagen en beschermd.