Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
Slide background

Over Tobroco-Giant

TOBROCO Machines is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO Machines een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 36 verschillende modellen in 40 landen, ontworpen en gebouwd door een team van ruim 185 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland.

Dankzij de state-of-the-art technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceerd.

Vacatures

Kwaliteitsmanager

Heb jij twee rechterhanden en ben jij op zoek naar een baan waar deze goed van pas komen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime kwaliteitsmanager. TOBROCO-GIANT is de fabrikant van...

Assemblage Medewerker

Ben jij handig en wil jij werken bij het beste MKB bedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tobroco in Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een fulltime assemblage medewerker.

Productmanager

Heb jij verstand van productmanagement en heeft de agrarische markt geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime productmanager.

Medewerker Voormontage Frames

Altijd al willen werken aan de modernste (land)bouw machines en heb jij twee rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tobroco uit Oisterwijk zijn wij op zoek naar een Monteur Voormontage Frames.

Eindcontroleur Productie en Assemblage

Ben jij kwaliteitsbewust en heb goede kennis van WTB? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk zijn wij ter versterking van het team op zoek naar een eindcontroleur productie en assemblage.

Constructeur / Tekenaar

Ben jij handig met 3D tekenen en heeft mechaniek en elektro geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT zijn wij op zoek naar een fulltime tekenaar/constructeur.

Monteur Landbouwmachines

Ben jij nauwkeurig, enthousiast en kun jij tekeningen lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tobroco uit Oisterwijk zijn wij op zoek naar een Monteur Voormontage Frames.

Constructiebankwerker / Lasser

Ben jij handig met een lasapparaat en heeft mechaniek en elektro geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een Constructiebankwerker/ Lasser (MIG/MAG).

Productiemedewerker Stickers

Ben jij zeer nauwkeurig en wil jij werken bij het beste MKB bedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT in Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een fulltime productiemedewerker bestickeren.