Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
Slide background

Over Tobroco-Giant

TOBROCO Machines is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO Machines een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 40 verschillende modellen in 40 landen, ontworpen en gebouwd door een team van ruim 230 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland.

Dankzij de state-of-the-art technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceerd.

Vacatures

Logistiek Manager

Ben jij altijd in staat tot het bewaren van het overzicht in drukke situaties? Ben jij een motivator, een optimist en beschik jij over de juiste leiderschapskwaliteiten? Dan hebben wij nu dé baan voor jou! Voor een vacature in de regio Oisterwijk zijn wij op zoek naar een fulltime Logistiek Manager.

Assemblage Monteur Dagdienst / 2-Ploegen

Ben jij handig en wil jij werken bij het beste MKB bedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tobroco in Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar fulltime assemblage monteurs in dagdienst of 2-ploegen.

Allround Monteur

Wil jij een belangrijkste rol spelen in de bouw van complexe machines, heb jij brede technische kennis en ben jij iemand die graag resultaat ziet van je werk? Wij zijn op zoek naar een fulltime Allround Monteur.

Logistiek Medewerker

Ben jij gestructureerd, gemotiveerd en heb jij kennis en of ervaring in/van het magazijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk zijn wij op zoek naar een fulltime logistiek medewerker.

Constructiebankwerker / Lasser

Ben jij handig met een lasapparaat en heeft mechaniek en elektro geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor TOBROCO-GIANT uit Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een Constructiebankwerker/ Lasser (MIG/MAG).

Medewerker Voormontage Frames

Altijd al willen werken aan de modernste (land)bouw machines en heb jij twee rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tobroco uit Oisterwijk zijn wij op zoek naar een Monteur Voormontage Frames.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.