Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd

Zoekt u tijdelijk personeel?

U bent op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor uw werkzaamheden? Dan bent u bij Job Investment aan het juiste adres!

Job Investment beschikt over een team van kundige HBO opgeleide medewerkers, die dagelijks in gesprek zijn met werkzoekenden. Of het nu gaat om een productiemedewerker, callcenter agent, commercieel directeur of een IT programmeur, onze mensen weten de juiste match te maken.

Wij volgen binnen ons uitzendbedrijf, net als vele landelijke uitzendbureaus, de ABU CAO (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Daar waar mogelijk past Job Investment de dienstverlening aan op de wensen van de klant. Zo staat bij ons de uitzendfactor nooit vast, en is de inleentermijn altijd flexibel aan uw wensen aan te passen.

Hoe gaat Job Investment te werk bij het vervullen van uw tijdelijke functie?

Onze recruiter of accountmanager brengt samen met u de vacature in kaart en neemt de harde en zachte criteria met u door, zodat een “mismatch” maximaal verkleind wordt. Na deze inventarisatie gaan we op zoek naar de passende kandidaat voor uw vacature. Soms komt de kandidaat(werkzoekende) uit onze database, soms komt de kandidaat vanuit een reactie naar aanleiding van het plaatsen van de vacature op gemiddeld 30 jobboards en soms komt de kandidaat uit het uitgebreide netwerk. Een referentie inwinnen zit standaard in onze werkwijze.

Werkzoekenden die wij aanbieden, worden voorgesteld middels het CV met uitgebreide impressie over de werkzoekende.

Is uw belangstelling gewekt, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, of bel Job Investment via +31 (0)73 – 7113712.

Zoekt u vast personeel?

Ook voor het vinden van uw nieuwe vaste medewerker, die direct bij u onder contract komt, bent u bij Job Investment aan het juiste adres.

De afgelopen jaren hebben honderden werkzoekenden via Job Investment een vaste baan gevonden. Vaak betrof dit kandidaten die overstapten van de ene baan naar een andere baan. Hierbij werken wij altijd op ‘no-cure, no-pay’ basis. Het plaatsen van advertenties uit naam van de opdrachtgever is vaak onderdeel van onze wervingscampagne. Wanneer u met ons een wervingspercentage afspreekt, is dit inclusief 30 garantiedagen en de ‘niet-goed, geld-terug’ garantie, om welke reden dan ook.

Ook het afnemen van een assessment kan een onderdeel zijn van onze wervingscampagne. Het natrekken van twee referenties en een zeer uitgebreid diepte-interview zijn bij ons onderdeel van de standaardprocedure. Geschikte kandidaten worden altijd voorgesteld aan de hand van een zeer uitgebreide impressie.

Bent u ook zo nieuwsgierig wat Job Investment voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of bel Job Investment via +31 (0)73 – 7113712.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegevens worden opgeslagen en beschermd.