Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
Slide background

Wij van Job Investment hebben dagelijks actuele vacatures open staan in plastics en kunststof. Daarbij kun je onder andere denken aan spuitgieters, blowmolding operators, matrijzenstellers, proces engineers en extrusie operators bij verschillende mooie bedrijven.

Ons zeer veelzijdige team van recruiters helpt jou op weg te helpen naar nieuwe uitdaging in deze sector. Dus ben jij enthousiast en ben je helemaal thuis in de kunststofbranche of je wil dit jou branche maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk hieronder onze actuele vacatures en solliciteer direct via solliciteren@jobinvestment.nl.

Vacatures:

Proces Engineer

Waalwijk: Ben jij leergierig, resultaatgericht en heb jij ervaring in kunststofverwerking? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar fulltime Proces Engineer Kunststofverwerking.

PLC Onderhoudsmonteur

Waalwijk: Ben jij verantwoordelijk, technisch goed onderlegd en heb jij ervaring met PLC besturingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Waalwijk zijn wij op zoek naar een fulltime allround technicus.

Matrijzensteller

Den Bosch: Ben jij nauwkeurig, zelfstandig en heb jij ervaring met het spuitgietproces? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime matrijzensteller.

Assemblage Operator

Waalwijk: Ben jij leergierig, klantgericht en heb jij een grote passie voor automatiseringsprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Waalwijk zijn wij op zoek naar fulltime assemblage operators.