Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
[LayerSliderWP] Slider not found

Wij van Job Investment hebben dagelijks actuele vacatures openstaan in de metaalsector. Daarbij kun je denken aan lassers, frezers, engineers en constructeurs bij verschillende grote opdrachtgevers. Ons zeer veelzijdige team van recruiters helpt jou op weg te helpen naar nieuwe uitdaging in deze sector. Dus ben jij enthousiast en is jou tweede taal metaal? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk hieronder onze actuele vacatures en solliciteer direct via solliciteren@jobinvestment.nl.

Vacatures:

Allround Constructie Bankwerker

Den Bosch: Ben jij een teamplayer, verantwoordelijk en heb jij ervaring in de werktuigbouwkunde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit Den Bosch zijn wij op zoek naar een fulltime constructiebankwerker.

Frezer

Tilburg: Ben jij nauwkeurig en heb jij ervaring met CNC-besturing en een MBO opleiding metaal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een klant van ons uit de omgeving van Tilburg zijn we op zoek naar een fulltime CNC frezer.

CNC Draaier

Tilburg: Ben jij nauwkeurig en heb jij ervaring met CNC-besturing en een MBO opleiding metaal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een klant van ons uit de omgeving van Tilburg zijn we op zoek naar een fulltime CNC Draaier.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegeven worden opgeslagen en beschermd.