Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd
[LayerSliderWP] Slider not found

Wij van Job Investment hebben dagelijks actuele vacatures open staan in de foodbranche. Daarbij kun je onder andere denken aan banen als kwaliteitscontroleur, productiemedewerker, operators en engineers maar ook bakkers, koks, medewerker bediening etc.

Ons zeer veelzijdige team van recruiters helpt jou op weg te helpen naar nieuwe uitdaging in deze sector. Dus ben jij enthousiast en ben je helemaal thuis in de kunststofbranche of je wil dit jou branche maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk hieronder onze actuele vacatures en solliciteer direct via solliciteren@jobinvestment.nl.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels al honderden mensen aan een baan geholpen in de foodbranche bij bekende en grote spelers zoals o.a.  Heineken, Danvo en van Geloven. Aarzel dus niet en solliciteer op een van onderstaande vacatures.

Vacatures:

Kwaliteitscontroleur

Ben jij analytisch, zeer nauwkeurig en heb jij passie voor food? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Den Bosch zijn wij op zoek naar een fulltime kwaliteitscontroleur.

Operator 3-ploegen

Ben jij leergierig, bereid om in 3-ploegen te werken en heb jij ervaring als operator. Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een relatie van ons uit Tilburg in de food-branche zijn wij op zoek naar ervaren operators in 3-ploegendienst.

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegeven worden opgeslagen en beschermd.