Direct contact? +31 (0)73 7113712 | NEN 4400-1 Gecertificeerd

 

Heb jij ervaring met een elektrische pallettruck en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor elho uit Tilburg zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers.

Werken bij elho is leuk! De sfeer is goed, je werkt in een prettige werkomgeving met mooie producten en de koffie smaakt prima! Ook voor eten in de pauzes is gezorgd. Elho is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van kunststof plantenbakken gevestigd in Tilburg. In 51 jaar groeide het uit tot marktleider in Europa en een bedrijf waarbij ze innovatief zijn en leven van verandering.

Wat ga je doen

Je gaat aan de hand van een orderverzamelformulier of een scanner met een EPT of BT pompwagen door het magazijn om producten te verzamelen. Tijdens het verzamelen houd je rekening met de veiligheid van anderen en controleer je de goederen op juistheid en eventuele beschadigingen. Mocht een product niet aan de eisen voldoen, dan meld je dit bij de productieleider. De verzamelde goederen zet je op de daarvoor bestemde laadplaats klaar voor de packer. Het kan zijn dat aan je wordt gevraagd om te ondersteunen bij het laden van de vrachtwagen. Jij draagt er mede zorg voor dat het magazijn netjes en opgeruimd blijft.

Orderpickers werken momenteel in een 3-ploegendienst, ook in het weekend; van 07:00 uur tot 15:00 uur, van 15:00 uur tot 23:00 uur en van 23:00 uur tot 07:00 uur. Hier staat een ploegentoeslag van 17%.

Wat breng je mee?

  • Ervaring als magazijnmedewerker is top
  • Je weet hoe het is om op een EPT of een BT pompwagen te rijden, bij voorkeur heb je ook een EPT certificaat.
  • Je spreekt Nederlands of Engels
  • Je bent een echte aanpakker die niet bang is voor fysiek werk, ook kun je goed in teamverband werken.
  • Je bereid bent om hard te werken en in overleg over te werken als dat nodig is

Wat verdien jij?

Je komt te werken binnen een uitdagende en groeiende organisatie. Daarbij zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld en word je gewaardeerd om wie je bent. Hierbij hoort natuurlijk een marktconform salaris.

Interesse?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je een harde werker, flexibel en direct beschikbaar? Reageer of bel voor meer informatie naar 073-7113712. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken, maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacystatement voor meer informatie hoe jouw gegeven worden opgeslagen en beschermd.